*LÆS MIG - Klubberne
 

Ungdomsskolen står for driften af fire ungdomsklubber i Opsund, Ringkøbing, Hvide Sande og Skjern.

Åbningstiderne og antallet af ugentlige åbningsaftner er lidt forskelligt de fire steder, mens sæsonlængden og prisen er den samme. Du kan komme og gå i klubberne som du har lyst til, vi fører ikke kontrol med dig. Nogen kommer hver aften, andre kun om torsdagen, og atter andre på vej hjem fra arbejde. 

 

Der er kørselsordning til tre af de fire Klubber, så du ved tilmelding kan komme med ind og hjem igen. Busserne kan også bruges til andet, så vil du Bowle, en tur til Aarhus eller til en koncert, er vi med på den.

 

For at komme i klubberne skal du have et klubkort. Det koster 200 kr. for en hel sæson. Du kan tilmelde dig her på siden eller ved at tage en tilmeldingsblanket med i klubben og 200 kr. Når du så kommer i klubben, så tager vi et billede af dig til dit nye klubkort. Herefter får du tilsendt dit nye klubkort på mobilen. 

I Klubben er der frie rammer og masser af ting man kan lave. De voksne er altid med på aktiviteter og vil måske endda hjælpe med lektierne, hvis du ikke nåede det i lektiecaféen.

 

Reglerne er der ikke så mange af. Alkohol, cigaretter, energidrikke og snus er totalt forbudt. Desuden er det mobbefrit område. Alle skal have en god oplevelse i Klubben, derfor forventer vi du gør noget aktivt, hvis nogen mobber, for det er naturligvis ikke dig selv!

 

Åbningstider
Ringkøbing
Mandag - onsdag 18.45 - 21.45
Udvalgte fredage  19.00 - 23.00 (se mere på facebook.com/riskus.dk og følg med på "snappen"
 
Skjern
Mandag - onsdag 18.45 - 21.15
 
Hvide Sande
Mandag og onsdag 18.45 - 21.45
Fredag                 19.00 - 23.00
 
Opsund
Mandag - onsdag 18.45 - 21.15
 
Derudover vil der blive annonceret på Facebook, når der er ekstra åbninger i form af fester, arrangementer, i ferier e.l. Se mere på facebook.com/riskusdk

 

 

 
Tryk på linket herunder og find køreplanen til din lokale klub


Senest opdateret 26.08.2019 12:14 af RISKUS