*LÆS MIG - Klubberne
 

Ungdomsskolen står for driften af fire ungdomsklubber i Opsund, Ringkøbing, Hvide Sande og Skjern.

Åbningstiderne og antallet af ugentlige åbningsaftner er lidt forskelligt de fire steder, mens sæsonlængden og prisen er den samme. Du kan komme og gå i klubberne som du har lyst til, vi fører ikke kontrol med dig. Nogen kommer hver aften, andre kun om torsdagen, og atter andre på vej hjem fra arbejde. 

 

Der er kørselsordning til tre af de fire Klubber, så du ved tilmelding kan komme med ind og hjem igen. Busserne kan også bruges til andet, så vil du Bowle, en tur til Aarhus eller til en koncert, er vi med på den.

 

For at komme i klubberne skal du have et klubkort. Det koster 100 kr. for en hel sæson. Tilmeldingsblanketten findes her på siden, eller kan skaffes i Klubben. Den udfylder du og får far eller mor til at underskrive. Derefter betaler du de 100 kr. med Mobile Pay eller kontant, og vi tager et billede af dig. 7-10 dage senere får du et KLUBKORT som du skal have med, hver gang du er i Klub.  

 

I Klubben er der frie rammer og masser af ting man kan lave. De voksne er altid med på aktiviteter og vil måske endda hjælpe med lektierne, hvis du ikke nåede det i lektiecaféen.

 

Reglerne er der ikke så mange af. Alkohol, cigaretter, energidrikke og snus er totalt forbudt. Desuden er det mobbefrit område. Alle skal have en god oplevelse i Klubben, derfor forventer vi du gør noget aktivt, hvis nogen mobber, for det er naturligvis ikke dig selv!

 

Åbningstider
Ringkøbing
Mandag - torsdag 18.45 - 21.45
Fredag                 19.00 - 23.00
 
Skjern
Mandag - torsdag 18.45 - 21.30
 
Hvide Sande
Mandag - torsdag 18.45 - 21.45
Fredag                 19.00 - 23.00
 
Opsund
Mandag - torsdag 18.45 - 21.30
 
Derudover vil der blive annonceret på Facebook, når der er ekstra åbninger i form af fester, arrangementer, i ferier e.l. Se mere på facebook.com/riskusdk

 

 

 
Tryk på linket herunder og find køreplanen til din lokale klub


Senest opdateret 17.04.2018 16:39 af RISKUS