*LÆS MIG - Rejser

Det er vigtigt, at du læser MIG før, du tilmelder dig vores rejser, ture og events.

 

 

Ud at rejse med Ungdomsskolen – igen..

Corona-situationen betød jo, at Ungdomsskolen måtte aflyse al rejseaktivitet i skoleåret 2020/21, men nu glæder vi os til igen at kunne tilbyde oplevelser lidt væk fra mor og far sammen med ungdomsskolen. I takt med genåbning af samfundet er der også fokus på muligheden for at kunne rejse til udlandet igen. Det er derfor Ungdomsskolens intention at kunne gennemføre vore planlagte rejser i det kommende skoleår: skitur til Østrig, storbyture til Paris og London. Vi følger Udenrigsministeriets til enhver tid gældende rejsevejledning.

 

Vi har allerede foretaget forhåndsreservationer hos vore samarbejdspartnere i rejsebranchen, og rejserne gennemføres så programmet indeholder fuldt program så deltagerne og forældre kan være helt trygge ved konceptet.

 

 

Datoer

Husk at tjekke riskus.dk under din valgte rejse for obligatoriske datoer omhandlende betaling og forberedelse.

 

Vi vil som skrevet gerne give dig en god og uforglemmelig oplevelse, men det kræver, at du møder op til forberedelsesaktiviteterne (ingen deltagelse i forberedelse = ingen deltagelse på rejsen).

 

 

Til forældrene

  • er der særlige forhold vedr. medicin eller lignende så husk at tage kontakt til Ungdomsskolen i god tid. 
  • Ungdomsskolen medbringer og uddeler ikke håndkøbsmedicin! Ungdomsskolen tegner for alle rejsedeltagere en Skole- og Ungdomsrejseforsikring, der supplerer Det Blå EU Sygesikringskort (gælder også rejsen til London selvom England ikke længere er i EU).
  • Ungdomsskolen tegner ikke kollektiv afbestillingsforsikring, men bestiller rejserne som pakkerejser ved teknisk rejseoperatører som er medlem af Rejsegarantifonden. Nærmere orientering om forsikringsforhold på informationsmøderne.

 

Vi lover dig

  • en veltilrettelagt studie/skolerejse, hvor kultur, højt aktivitetsniveau, oplevelser og fællesskab er i fokus.at vi vil gøre alt for, at du får en god og uforglemmelig tur.

 

Vi forventer

  • at du følger ledernes anvisninger, overholder alle aftaler og bruger din sunde fornuft.
  • at du er helt afklaret med, at rejserne er alkohol-, energidrik-, røg og rusmiddelfrie.
  • at du deltager i de obligatoriske forberedelsesgange.

 

Forberedelse og forventninger                                           

Ungdomsskolens rejser har et max deltagerantal, hvorfor tilmelding og indbetaling af depositum foregår efter først-til-mølle-princippet og senest 1. oktober 2021.

Tilmelding og betaling foregår efter følgende 3 trin:

  1. Tilmelding og samtidig betaling af depositum foregår på www.riskus.dk (se under rejser). Du kan automatisk indsætte betaling af de(n) sidste rate(r). 
  2. Når du er tilmeldt, vil du og dine forældre inviteres til informationsmøde for pågældende rejse. Den ”bindende tilmeldingsseddel” er samtidig en oplysningsseddel, som skal du udskrive, underskrive sammen med dine forældre, afleveres i forbindelse med informationsmødet.
  3. Indbetaling af restbeløb i en eller flere rater.

 

Ventelister

Hvis der er flere forhåndstilmeldte end der er plads til, vil der oprettes ventelister, hvorfra der løbende kan ske optagelse, hvis der indløber afbud eller frameldinger. Elever på ventelisterne vil da blive kontaktet i hvert enkelt tilfælde.

 Senest opdateret 28.06.2021 11:20 af CGR