Paris 2019 (Påsken)
Paris, je t'aime. Marais-kvarteret, Forum des Halles, Galeries Lafayettes eller Eiffeltårnet. Der er meget at se i denne verdens måske smukkeste by. Vil du med? Paris har alt i charme, byliv, kultur, caféer, kunstmuseer, historie og indkøbsmuligheder.
 
Paris 2019 (Påsken)
Paris, je t'aime. Marais-kvarteret, Forum des Halles, Galeries Lafayettes eller Eiffeltårnet. Der er meget at se i denne verdens måske smukkeste by. Vil du med? Paris har alt i charme, byliv, kultur, caféer, kunstmuseer, historie og indkøbsmuligheder.
Fakta
#2.775
Aldersgruppe
8. kl.-1. G.
Maks. elever
45
1. rate (depositum)
1.000,00 DKK
2. rate (01.11.2018)
1.500,00 DKK
3. rate (04.01.2019)
1.500,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
11.06.2018
Tilmelding til
08.10.2018
Tilmeldingsstatus
Aflyst
Undervisere
- Ole Buchreitz Jensen
- Ann Louise Brunhøj Andersen
- Camilla Juulsgaard
Styrker kompetencerne
Personlige
Sociale
Faglige
Placering
 
Påske med indhold

At rejse til en storby er stort, at gøre det sammen med måske 35 andre unge fra Kommunen er større, men at gøre det, og så opdage, at du sagtens kan selv - det er størst.

Ungdomsskolen har gennem mange år lavet ture til Paris. Vi bruger ikke bykort eller Google Maps længere, for vi ved hvor tingene ligger. Vi gør det, fordi PAris har alt inden for verdenskunst, kultur, byliv, seværdigheder, mode, berømte bygninger og grimme køleskabsmagneter ,-D

Rejsen ligger i påskeferien 2020, fra fredag før Palmesøndag (03.04.20) til Skærtorsdag (09.04.20), hvilket er sent på foråret, så vi kan med sikkerhed love godt vejr, forårsglade mennesker og grønne træer. Rejsen indeholder foruden opholdet i selve Paris, også en hel dag i Disneyland, lidt øst for Paris, hvorfra vi vender de ømme fødder hjemad den sidste dag.

Se mere: https://www.youtube.com/watch?v=opdJf3oHzvc

Betaling

Prisen er 4100 kr., og for den sum får du bustransport tur/retur med opsamling tre steder i Vestjylland, 4 overnatninger på et **-hotel omkring Gare du l´Est, billetter og entréer til det fælles program, morgen og aftensmad, metrokort, særlig rejse- og sygeforsikring samt forberedelse (mødepligt) til turen. En eventuel afbestillingsforsikring ved akut sygdom m.v. skal I selv tegne. Vi tilpasser programmet, så pengene bliver brugt. Det er (næsten) gratis at gå på museum, det er dyrt at komme i Eiffeltårnet - samt jo flere vi bliver, jo billigere kan vi lave turen pr. deltager.

Du skal selv betale lommepenge, mad midt på dagen (en sandwich koster ca. 5€ = 35 kr.) og entrébilletter, hvis du vil se mere end turens faste program, - det kunne være at se et fodboldstadium, en udstilling, en koncert eller lignende.

Indkvartering

På turen ud og hjem sover vi i bussen. Vi laver et stop ved grænsen, en godnatpause samt en morgenmadspause lidt nord for Paris. De fire af de seks overnatningerne foregår på et mindre, centralt placeret hotel. Vi har program hver aften, så vi skal kun sove, spise morgenmad og gå i bad på hotellet. Vi overnatter og sover godt, men det er ikke Hotel Ritz**** vi har valgt. Det er normalt 3-4 sengs-værelser, så det er en fordel at tilmelde sig til turen sammen med mindst én du kender rigtig godt i forvejen. Vi planlægger, så vi har drenge- og pigeværelser, og sådan, at flest muligt bor sammen med dem de gerne vil. Der er gratis Wifi på hotellet, og nogen gange også i bussen, måske har du også gratis roaming i udlandet.  Den sidste aften kører vi fra Disneyland kl. ca. 18.30. og er hjemme Skærtorsdag kl. ca. 11-12.

DET GRØNNE

Busser er langt mere miljøvenlige end fly. Vi kører de ca. 2 x 1300 km. frem og tilbage i bus og benytter La Metro, når vi er i Paris - og, nå ja, så vi benytter selvfølgelig skraldespanden! Hvis vi bliver mange, kan vi fylde en hel bus selv, hvilket også gør turen grøn.

KALENDER

Senest 11. oktober (først til mølle): Tilmelding via hjemmesiden. OBS! Der er samtidig indbetaling af depositum på 1.100 kr. Der er et makimum på 45 deltagere på turen, så de hurtigste kommer med. Vi vil rigtig gerne have DRENGE med på turen, der bliver aktiviteter for begge køn.

  • Onsdag den 23. oktober: Infoaften for forældre og/eller elever fra kl. 19.00 til 20.30, i den by hvor flest af os kommer fra. Du vil her møde de tre voksne som skal med på turen, samt få de vigtigste informationer.
  • Torsdag den 7. november: Betaling af anden rate på 1500 kr.
  • Fredag den 3. januar: Betaling af tredje rate på 1500 kr.
  • Lørdag den 21. marts: Elevforberedelse kl. 8.30 til ca. kl. 15.00 på Birkmosevej 32, i Ringkøbing. Du skal her vise dit pas og dit blå sygesikringsbevis, så husk at få fat i begge dele inden. Vi udleverer også rejseinformation, deltagerliste samt "parents permission" - et dokument som giver os lov til at låne dig! 
  • Ca. fredag den 27. marts modtager du/dine forældre en e-mail med rejseinfo og pakkeliste m.v.
  • Fredag den 03. april kl. ca. 16.00: Afrejse. Måske bliver det en god dag - måske bliver den endnu bedre!

Bussen kører efter følgende plan fredag den 03. april:

15.00 Busholdepladsen ved Videbæk skole, Bredgade 120

15.20 Ungdomsskolen i Ringkøbing, Birkmosevej 32

15.50 Lønborgskolen, Lønborgvej 53, Tarm 

Vi tjekker pas, sygesikring og modtager "parents permission", når du stiger på bussen.

• Torsdag den 09. april kl. ca. 11.00 - 12.00: Hjemkomst.

På Facebook-gruppen "Paris 2020" kan du og dine forældre følge med i, hvad vi laver.

Spørgsmål om turen: Ring eller sms til Ole på 20450056.Senest opdateret 10.05.2019 11:13 af LJ