Jesperhus - 27. - 29. september 2019
Ungdomsskolen er gået sammen med Skive- og Mors Ungdomsskoler om en aktiv weekend med gang i gaden. Fra fredag aften til søndag middag, er der en bunke aktiviteter - kun for dig som går i 7. klasse.
 
Jesperhus - 27. - 29. september 2019
Ungdomsskolen er gået sammen med Skive- og Mors Ungdomsskoler om en aktiv weekend med gang i gaden. Fra fredag aften til søndag middag, er der en bunke aktiviteter - kun for dig som går i 7. klasse.
Fakta
#4.273
Fre. 16:00 - søn. 12:00
Startdato
27.09.2019
Slutdato
29.09.2019
Aldersgruppe
6. kl.-7. kl.
Maks. elever
75
Pris
500,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
20.05.2019
Tilmelding til
22.09.2019
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Lektionsplan
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Ole Buchreitz Jensen
- Anders Stage Ki
Styrker kompetencerne
Personlige
Sociale
Faglige
Placering
Rejsedestinationer
Jesperhus
Tilmeld dig eller via
 
Ungdomsskole-camping-hygge-aktivitets-weekend for 7. klasse.

TUREN:
Tag med Ungdomsskolen til Jesperhus fra fredag den 27. september til søndag den 29. september. Her trykker vi den af i Jesperhus Feriepark sammen med ca. 600 andre 7. klasser fra Skive og Mors ungdomsskoler. Vi bor i 6-mandhytter (der kan dog godt være 7), som vi fordeler til forberedelsen den 19. september kl. 19:00 til 20:30. 

Det er klogt at tilmelde sig sammen med andre fra klassen, så kan I nemlig komme til at bo i samme hytte! Skriv ved tilmeldingen, hvis der er særlige ønsker m.h.t. overnatning, skriv også gerne om særlige forhold, så som glutenallergi, sukkersyge, m.v.

Det er en weekend med campinghygge, forskellige aktiviteter, værksteder, badeland og KÆMPE DISKOTEK med hjemme-designede T-shirts, fredag og lørdag aften. Tivoli-delen af blomsterparken og JungleZoo er også åben, samt det helt nye ABELAND. Hvis du vil prøve en aktivitet, skal du tilmelde dig ved lederhytten og få en reservationsseddel, så vi ved der er plads. Badelandet er åbent, og der er 2-3 livredddere på vagt hele tiden, samt de voksne på turen, som skiftes til at holde ekstravagt.

Lørdag aften er der arrangeret stor pizzabuffet. Spis og drik hvad du kan....
 

PRIS:

Pris for hele weekenden er 500 kroner, som dækker transport med opsamling flere steder i Kommunen, 2 gange fælles morgenmad som udleveres ved lederhytten, pizzabuffet lørdag aften samt alle aktiviteter. Tilmeldings- og betalingsfrist er tirsdag den 10. september. Du skal selv medbringe en madpakke til fredag aften, samt købe mad lørdag middag. Der ligger en købmandsbutik ved indgangen, den er dog temmelig dyr, så tag selv mad med. Det er klogt at bruge den app om Jesperhus som findes i App Store. Du skal bo på værelse med én af samme køn, men I må gerne være blandede i den samme hytte. 


RAT AT VIDE:

Programmet for turen med åbningstider for de forskellige aktiviteter, beliggenhed, pakkeliste og praktiske råd, udsendes som mail ca. én uge før afrejse. Jesperhus har en App, som det er klogt at hente ned, her er kort over området og meget andet. Vi har 75 pladser, så det er de hurtigste som kommer med. Vi havde venteliste i 2018, så tilmeld dig!

Turen er, som alle vores aktiviteter, uden alkohol, energidrikke og cigaretter.
Turen er, p.g.a. mange trapper, uegnet for bevægelseshandicappede personer.

I er som gruppe, selv ansvarlige for inventaret og slutrengøringen søndag formiddag. Vi tjekker hytter og rengørring, inden vi låser af. Vi kører fra Jesperhus omkring kl. 09:30, og er hjemme mellem 10:30 og ca. 11:30, ahængigt af hvor du bor.

Den 22.8. var der 57 tilmeldte og dermed 18 pladser tilbage.

Skjern 2

Hvide Sande skole 13

Ringkøbing skole 23

Spjald skole 4

Tim skole 4

Videbæk skole 11Senest opdateret 22.08.2019 13:00 af OLJEN