NPF - Fredericia efterår 20

 
NPF - Fredericia efterår 20
9.-11. oktober 2020
Fakta
#5.091
Pris
700,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
02.06.2020
Tilmeldingsstatus
Aflyst
Undervisere
- Bimme Røikjær Andersen
- Henrik Rasmussen
Placering
"Ud af huset" - læs beskrivelsen
placeholder placeholder
 
Samtykke returneres i god tid inden turen til NPF.
 
 

NPF FREDERICIA - 2020

HVAD:

Tag med ungdomsskolen til NPF. Det er Danmarks absolut største gamer træf og uden tvivl næsthyggeligste. Her kan du sammen med hele 5000 andre computerinteresserede gamere i 3 dage give den fuld gas. Så kom med på en forrygende weekend med diverse kendte og semikendte youtubere samt vennerne.

Ungdomsskolen har igen i år sikret sig billetter til NPF, vores billetter er 

IKKE standard NPF billetter, vores er nemlig inkl. transport, madpakke fredag aften, morgenmad lør/søndag samt aftensmad om lørdagen. Vi har også sikret gruppepladser i både salen og soveområdet.

Tager du og vennerne med på denne tur, så er der garanti for total gamer hygge. Dertil mulighed for at møde en masse af de kendte youtubere som du helt sikkert allerde følger. Desuden har du mulighed for deltagelse i store og små turneringer som både kan være computer spil og andre sjove events. Se og læs mere om arrangementer på 

www.npf.dk

 

 

HVORDAN:

Prisen 

for en billet til NPF #2020 er 700 kr. der dækker transport, 2x morgenmad, samt 2x aftensmad. Betaling skal ske ved tilmelding. Hjælp dine venner og eller veninder med at få sig tilmeldt, så I sammen kan få en fed og uforglemmelig NPF weekend...

 

 

HVORNÅR

Afgang fredag d .9. oktober sidst på eftermiddagen, NPF slutter kl 15 om søndagen så vi er nok hjemme igen omkring kl 17:30 d. 11 okt.  (husk det er op til efterårsferien)

 

 

Rart at vide...

Information (program, tips, huskelister, ideer) samt tider om turen udsendes senere.

Skulle man nu som forældre sidde med et spørgsmål eller to, skal i være velkommen til at kontakte turlederne som er Bimme (m: 61204090) eller Henrik (m:20494766).

 Senest opdateret 19.04.2021 10:36 af LJ