LÆS MIG - Sommercamp 2020

 

Praktisk info

Sommeraktiviteter uge 27+32

 

Ungdomsskolen og SSP er glade for sammen med Ringkøbing-Skjern Kommune i år at kunne tilbyde en bred vifte af aktiviteter i de to sommerferieuger for børn og unge i kommunen. Vi har sammen med vores elever forsøgt at lave et program, der rammer geografisk bredt og samtidig tilbyde aktiviteter, så der er et bredt udvalg. De to uger skulle gerne indbyde til, at man også får prøvet kræfter med ting, man normalt ikke kaster sig ud i.

 

Hvordan gør man så???

 

Pris:

Alle aktiviteterne du finder på hjemmesiden er gratis for dig, som er mellem 10-18 år og bor i Ringkøbing-Skjern Kommune. Sommeraktiviteterne er en satsning mellem SSP, Ungdomsskolen, Ringkøbing-Skjern Kommune og midlerne tildelt fra regeringen.

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig aktiviteterne på www.sol.riskus.dk

under sommeraktiviteter. Her udfylder du dine oplysninger, hvorefter du modtager bekræftelse på din tilmelding. I uge 26 og 31 sender vi nærmere info ud pr. SMS til det nummer, der er angivet ved tilmelding.

Pladserne fordeles efter "først til mølle" - de som tilmelder sig først får pladserne :-)

Afbud/ændringer:

 

Kontakt Ungdomsskolens kontor pr. mail eller telefon (ungdomsskolen@rksk.dk/ 99741820). Vær ude i god tid, så vi evt. kan give pladsen til en anden. 

 

Samtykke:
Husk at medbringe underskrevet samtykkeerklæring, der skal afleveres, når du starter på aktiviteten. Er du med på flere aktiviteter, så er du nødt til at aflevere en ny hver gang. Vi kan desværre ikke nå at få dem samlet sammen, hvis man fx er med på flere aktiviteter samme dag. Du finder den her www.samtykke.riskus.dk

 

Befordring:

I skal selv sørge for befordring til aktiviteterne.

 

Praktisk info:

Alt relevant grej, sikkerhedsudstyr og instruktører forefindes på aktiviteterne. Husk praktisk påklædning efter aktiviteten og vejret. Derudover skal du selv sørge for mad/drikke. Husk underskrevet samtykkeerklæring.

 

Løftet pegefinger:

Alle aktiviteter er naturligvis røg-, alkohol- energidrikke- og rusmiddelfrie.

 

Afvikling af aktiviteterne:

Ungdomsskolen afholder selv flere af aktiviteterne og de steder, hvor der er lejet eksterne fx ridning og kabelpark, har vi personale til at tage imod eleverne og vise dem på plads. Herefter er der lavet aftale med instruktørerne om, at de har kontaktpersonens nummer - kontaktpersonen er altid i området.

 

Spørgsmål:  Har du spørgsmål til tilmeldingen, så kontakt ungdomsskolens kontor ungdomsskolen@rksk.dk

/ 99741820. Har du spørgsmål til sommeraktiviteterne, så kontakt Julie/Anker/Allan

 

Covid19:

Vi følger sundhedsmyndighedernes vejledninger og tager de anbefalede forbehold!

 

OBS OBS OBS:

HOLD ØJE PÅ SOL.RISKUS.DK, HVOR DER LØBENDE VIL KOMME NYE AKTIVITETER

 

Vi glæder os til to fantastiske uger, hvor børnene og de unge får nogle gode muligheder for sammen med venner og veninder at prøve kræfter med mange af de spændende aktiviteter og muligheder, der findes i Naturens Rige AKA´ Ringkøbing-Skjern Kommune.

 Senest opdateret 17.06.2020 22:56 af RISKUS