E-sport - LOL - Ringkøbing - forår 22

E-sport - LOL - Ringkøbing - forår 22
Info
#6.178
Tir. 18:45-21:15
Startdato
22.02.2022
Slutdato
10.05.2022
Undervisningsgange
11 gange
Tilmelding fra
03.06.2021
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Nicolai Harpøth Andersen
Placering

A03 Ungdomsskolen i Ringkøbing, Birkmosevej 32
Har handikap venlig indgang placeholder
Birkmosevej 32
6950 Ringkøbing
Tilmeld dig eller via

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviter (VIGTIGT INDEN OPSTART)

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med NemID på ovenstående link. 

 

HVAD:

League of Legends er et hold baseret strategisk computerspil, hvor man spiller forskellige helte på en bane, hvor hovedformålet er at ødelægge modstanderens base.

Det har været det største esport spil i mange år nu og trækker op mod 100 millioner spillere til hver måned.

Det bliver også set af rigtig mange over hele verdenen, især når der spilles verdensmesterskaber.

Vi har fra Danmark flest professionelle spillere i hele vesten, så tøv ikke med at blive den næste ”Bjergsen” eller ”Caps”

 

HVORDAN:

Man spiller 5 mod 5 på én bane der hedder ”Summoners Rift” det re den samme bane man spiller hver gang man tager et spil.

Der er mange forskellige elementer man skal være klar over når man tager et spil og hvordan spillet udvikler sig i løbet af et spil.

Som f.eks.: Forståelse af champions, Wave management, Lane assignment, Drakes, Item builds og især forståelsen af Early game, mid game og late game.

Da det er et holdspil, er det også vigtigt man forstår at samarbejde med andre og kan sætte sig i andres sted, hvilket er noget vi også arbejder med

 

HVORFOR:

Du kan bruge de redskaber du får med fra dette hold, både hvis du tænker du gerne vil blive endnu bedre til League of Legends og spille det på et mere professionelt plan. Hvor vi gennem holdet kan hjælpe dig med at søge på mere professionelle hold, men også hjælpe med at skabe hold til en videre plan.

Du kan derudover også bruge redskaberne til når du skal videre på gymnasial uddannelse osv. Da du vil være skarp på at kommunikere bedre med andre, forstå andre og lytte mere. Kunne analysere og forstå på et andet plan og skabe overblik.

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

www.bus.riskus.dk kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.

 

 

 Senest opdateret 21.01.2022 09:46 af OLGPE