FootBall Manager - Ringkøbing - efterår 22

FootBall Manager - Ringkøbing - efterår 22
Tirsdage - eftermiddag 15:30-17:30
Info
#7.140
Tilmelding fra
28.04.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Niels Kristian Lindberg Rahbek Larsen
Placering
.Ungdomsskolen i Ringkøbing
Har handikap venlig indgang placeholder
6950 Ringkøbing

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter  (VIGTIGT INDEN OPSTART). Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

HVAD:

 

Kunne du godt tænke dig at blive den nye Jürgen Klopp eller føre dit yndlingshold til tops? Så har DU muligheden for at blive bedre til Football Manager, hvor du kan skabe dit drømmehold.

 

 

 

HVORDAN:

Vi mødes til undervisningen, hvor vi vil skabe os et indblik i Football Manager, og de mange små ting som kan gøre dig til en verdensklasse manager. Vi vil kigge på taktik og strategi, hvordan man bygger et hold op fra bunden og så vil der være små turneringer, hvor man kan prøve sine trænerevner af mod de andre.

 

HVORFOR:

Når du har deltaget på holdet, skal du helst have lært hvordan man nemt og succesfuldt kan bygge et hold op, kende til spillets små facetter og herefter nyde dine nye succes som manager

 

Undervisere:

Niels Kristian Larsen

 

 

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

På www.bus.riskus.dk

kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.Senest opdateret 03.10.2022 10:17 af OLGPE