CS-GO - Ringkøbing - efterår 22

CS-GO - Ringkøbing - efterår 22
Onsdage - aftenhold.
Info
#7.143
Tilmelding fra
28.04.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Niels Kristian Lindberg Rahbek Larsen
Placering

.Ungdomsskolen i Ringkøbing
Har handikap venlig indgang placeholder
Birkmosevej 32
placeholder placeholder
6950 Ringkøbing

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter  (VIGTIGT INDEN OPSTART). Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

 

CS:GO

 

HVAD:

Vil du gerne steppe dit CS:GO spil op? Så har du mulighed for at lære, hvordan du bedst forbedre din form på flere plan. Dette er IKKE casual gaming.

 

HVORDAN:

Vi mødes til træning en gang i ugen, hvor vi forfølger forskellige emner, vi gerne vil forbedre. Her trænes og gives gode råd omkring relaterede fokusområder. Nogle gange vil vi spille træning med os selv. Andre gange vil vi spille med andre ungdomsskoler i en større turnering.

 

Vi prøver her at gøre op med den stereotype gamer og gøre det mere professionelt med gode vaner.

 

HVORFOR:

Når du har deltaget på holdet skal du helst have lært at navigere rundt og have fået lidt skills. Du kan følge og give kommandoer relevant til spillet og du kan planlægge en match.

 

Undervisere: Niels Kristian Larsen

 

 

 

 

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

www.bus.riskus.dk kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.

 Senest opdateret 08.11.2022 08:31 af LJ