Kulturbussen - efterår 2022

Kulturbussen - efterår 2022
4 kulturfyldte lørdage.
Info
#7.146
Maks. elever
8
Tilmelding fra
28.04.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Freja Corell
Placering
"Ud af huset" - læs beskrivelsen
placeholder placeholder

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter  (VIGTIGT INDEN OPSTART). Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

KULTUR BUSSEN

Hop med på bussen og tag med på kulturelle oplever i vores nærområde. På dette hold skal vi ud og opleve fire spændende kulturelle attraktioner for at blive klogere på historien og naturen omkring os.

 

Turen går til: LYNGVIG FYR, RINGKØBING MUSEUM, OMHU og KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD. Hvert sted vil der være en guidet rundtur, mulighed for at tage en masse billeder samt en quiz.   

 

Uden mad og drikke dur turen altså ikke. Derfor er der sørget for madpakker, så du blot skal huske en drikkedunk og tøj der passer til vejret.

 

Undervisningssted: Vi mødes og afslutter i Ringkøbing

 

 

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

På www.bus.riskus.dk

kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.Senest opdateret 03.10.2022 10:24 af OLGPE