Kajak One - efterår 22

Kajak One - efterår 22
4 tirsdage med chance for at blive våd - aftenhold.
Info
#7.158
Maks. elever
8
Tilmelding fra
28.04.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Anker Buchholtz Pedersen
Placering
"Ud af huset" - læs beskrivelsen
placeholder placeholder

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter(VIGTIGT INDEN OPSTART). Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

KAJAK ONE

HVAD:

Ringkøbing Skjern kommune er har mange søer, åer og fjorde. Så kan du lide naturen og vand er kajak begynder lige noget for dig. Du bliver frisejlet, således du bliver i stand til sikkert at sejle kajak og på sigt kan tage på tur selv samt evt. indmelde dig i en kajakklub. Vi gennemfører kajak tilvænning, udstyrskendskab samt teknik…og sejler selvfølgelig en helt masse. Vi er afsted 4-5 gange. Et hold for begynderen, hvor vi hygger os meget. Der kan forekomme aflysninger i forhold til vejret.

Alle sejler i våddragter med svømmeveste. Der er redningsudstyr med i min kajak.

 

Tirsdag den 6 sep 18.30-21.30. Intro til kajak – vi lærer om sikkerhedsudstyr, kajakken, åretag, ind og udstigning og sejlteknik. Derudover skal vi prøve wet exit og redde os ud af den. Ringkøbing Kajakklub. Fælles transport.

 

Tirsdag den 13 sep 16.30-20.00 Intro og redningsøvelser – yderligere tekniktræning og tilvænning. Vi arbejder også med makkerredning, dvs man lærer at redde sig op i båden på dybt vand 2 og 2. Når alle har gjort det, vil man helt sikkert opleve en større trykhed, når man sejler. Ringkøbing kajakklub.

 

Tirsdag den 20 sep 16.00 – 20.00 Lang sejltur på Vonåen til Stadil Fjord. En lang tur i fantastisk natur.

 

Tirsdag den 27 sep 16.00-20.00 Å sejllads – vi sejler ca. 15 km på Skjern Å, der er bred og vejrafhængig. Her kan vi opleve lidt bølger og megen blæst. Vi snuser også lige til Ringkøbing Fjord.

 

HVORDAN:

Vi gennemgår pensum med frisejling i samme områder hvor vi vil være så meget så muligt på vandet.  Der vil også være lidt teori, og en masse vandtilvænning, udstyrs kendskab, sejlteknik samt lege i kajakken. Info foregår via mail, mobil da vi er meget afhængige af vejret. RISKUS stiller alt udstyr til rådighed.

Kurset giver jer mulighed på sigt at melde jer ind i Ringkøbing kajakklub.

 

HVEM:

Jeg hedder Anker Buchholtz og er kajakinstruktør og har sejlet kajak siden 2002. Dertil uddanner jeg også kajakinstruktører

Underviser:  Anker Buchholtz mf

Deltagerantal:                            

Max 6 pr instruktør

Transport: Er der behov for transport ser vi på mulighederne.

Andet: Der kan forekomme ændringer eller aflysninger undervejs (dårligt vejr)

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

www.bus.riskus.dk kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.

 Senest opdateret 12.09.2022 10:55 af LJ