B32 lab - Ringkøbing - forår 23

B32 lab - Ringkøbing - forår 23
2 lørdage i foråret.
Info
#7.210
Tilmelding fra
24.05.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Bimme Røikjær Andersen
Placering

.Ungdomsskolen i Ringkøbing
Har handikap venlig indgang placeholder
Scienslokalet - Ringkøbing
placeholder placeholder
Birkmosevej 32
6950 Ringkøbing

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter (VIGTIGT INDEN OPSTART).  Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

B32 LAB

 

Hvem

Alle som gerne vil bygge, modificere, hacke, ændre, tweake og finde på, er selvskrevet til dette hold.

 

Hvor

På B32 i vores hyper moderne science lab - som mest minder om Dexters værksted - har vi alt som man skal bruges - LaserCutter, 3D printer, vinylskærer, storformatprinter, MicroBit, computerdele mm.

 

Hvordan

I Dexters værksted er der masser af muligheder for at lade kreativiteten og byggelysten få frit spil. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt. Vi har en masse værktøj, maskiner og materialer som står til rådighed for fede projekter.

Medbring  også gerne et projekt efter eget valg, som du kunne tænke dig at ”makke i”. Eksempelvis din PC for at modde den med stickers, lys og andet gear. Eller måske en højtaler som skal indbygges i et skateboard.

 

Bæredygtig Science er et af FN 17 verdensmål - dette skal vi forsøge at leve op til.

 

Hvornår

Weekendhold

Lørdag d. 25. feb.  2023 – kl 10.00 – 16.00

Lørdag d. 4. marts  2023 – kl 10.00 – 16.00

 

Frokost inkluderet

 

 

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

www.bus.riskus.dk kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.Senest opdateret 24.08.2023 08:25 af LJ