Brætspil - Ringkøbing - efterår 23

Brætspil - Ringkøbing - efterår 23
Onsdage - aftenhold
Info
#8.089
Maks. elever
14
Tilmelding fra
30.05.2023
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Undervisere
- Claus Bülow
Placering

.Ungdomsskolen i Ringkøbing
Har handikap venlig indgang placeholder
Brætspillokalet - Ringkøbing
placeholder placeholder
Birkmosevej 32
6950 Ringkøbing

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter (VIGTIGT INDEN OPSTART).

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

BRÆTSPIL:

Brætspil er både for dem, der godt kan lide og spille Partners med vennerne, eller slagte drager i kælderen. Der er spil for dem, som godt kan lide at spille flere weekender væk, men også for dem som bare gerne ville snøre sine venner. Det er derfor, du skal vælge brætspil, for til Brætspil får du en unik mulighed for at lærer forskellige genre af spil. Du skal kæmpe, vinde over dine venner i spil så som, Spyfall, Deception og hvis du er rigtig heldig… slår du måske også en drage ihjel på vejen. Så er du til gode aftener med vennerne, med nogle hyggelige timer, så kom ud og vær med.

 

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

På www.bus.riskus.dk

kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! Senest opdateret 18.09.2023 12:06 af LJ