Girlscorner - Ringkøbing 23/24

Girlscorner - Ringkøbing 23/24
Se beskrivelsen for nærmere info om tilmelding.
Info
#8.099
Maks. elever
20

Undervisere
- Anne-Mette Lykke Andersen
- Pernille Kuur Jensen
Placering

.Ungdomsskolen i Ringkøbing
Har handikap venlig indgang placeholder
Klubben - Ringkøbing
placeholder placeholder
Birkmosevej 32
6950 Ringkøbing

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter  (VIGTIGT INDEN OPSTART). 

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

GIRLSCORNER

Girls Corner er holdet for dig -  hvis du har et ønske om at få mere selvtillid og tro på sig selv i et trygt fællesskab. Holdet er supergode til at tage imod nye piger i gruppen.

På holdet mødes vi hver 14 dage i weekenderne, enten i en af ungdomsskolens klubber eller på aktiviteter ud af huset.  Aktiviteterne er mange, og kan være alt lige fra vores årlige ridetur på islandske heste til en biograf eller en fælles strandtur.  Girls Corner holdet kører hele året og mødes også i skolernes ferie.

Har man ønske om at starte op på holdet, er man meget velkommen til at kontakte Anne-Mette Lykke på tlf.  29124558  for nærmere info.

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

På www.bus.riskus.dk

 kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

 Senest opdateret 22.05.2023 10:26 af JMP