Der er altid plads til én mere...
 
VELKOMMEN TIL UNGDOMSSKOLEN RINGKØBING-SKJERN

KÆRLIGHED VED FØRSTE KLIK

 

Vi er et godt match!
Du er ikke alene om at tilbringe noget af din dyrebare fritid i Ungdomsskolen Ringkøbing-Skjern! Over halvdelen af alle unge mellem 13 og 18 år benytter nogle af Ungdomsskolens tilbud. Uanset hvor du går i skole eller er i job eller uddannelse, skal du være velkommen til vores fritidsundervisning, klubaktiviteter og event samt vore rejser og ture. 

Er du elev i folkeskolens 7.-9. klasse har du også mulighed for at vælge et af ungdomsskolens valgfag, hvor de fleste afvikles i skoletiden på tirsdage efter kl. 12.

Langt de fleste hold i Ungdomsskolen er gratis – dog er der brugerbetaling på visse aktiviteter ligesom også vore rejser og ture udelukkende er betalt af deltagerne. 

April og maj måned summer det af aktivitet på vore 4 ungdomsskole-centre i Skjern, Opsund, Ringkøbing og Hvide Sande. Vi byder her særligt velkommen til de kommende 7. klasser og deres forældre. Efter sommerferien går vi rigtigt i gang – og hele tilbuddet kan du finde på vores website www.riskus.dk, hvor også al tilmelding, betaling og information foregår.

Når du klikker ind oplever du mangfoldigheden i vores særlige skoleform, hvor fagene ofte er nogle helt andre end dem, du ellers kender fra skolen. Klik ind – læs mere – bliv nysgerrig – spørg dine forældre, om de siger ok – og tilmeld dig så til netop lige dét, som du synes ser interessant ud.

Fællesskabet og de gode oplevelser er noget af det, der kendetegner alle de aktiviteter, der foregår i Ungdomsskolen. Ud over selve faget/holdet/klubben handler det om: at du bliver set, hørt og taget alvorligt, når du møder op hos os. 

 

Velkommen i Ungdomsskolen - dét tager meget mere 

end 5 minutter og faktisk vil vi gerne have, at du bliver de næste 4-5 år…


 

John Jensen

UngdomsskolelederSenest opdateret 18.04.2018 11:17 af RISKUS