Videbæk Skole - .International - valgfag 7. klasse - 18/19

Videbæk Skole - .International - valgfag 7. klasse - 18/19
Info
#2.808
Tir. 13:00-14:45
Startdato
14. august 2018.
Slutdato
25. juni 2019.
Undervisningsgange
43
Tilmelding fra
08.05.2018
Tilmelding til
19.06.2018 kl. 10:00
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Placering

Videbæk Skole
placeholder placeholder
Bredgade 120
6920 Videbæk

HVAD:
Har du mod på at udforske en anden kultur, møde elever fra et andet land, bo hos en udenlandsk familie og opleve et andet skolesystem? - så skal du vælge valgfaget International.

Hvad skal du lære?
- Kommunikation, så du kan gøre dig forståelig i forskellige situationer, også i de situationer, hvor dine eller andres sproglige evner ikke rækker.
- Viden om fremmede kulturer, omgangsformer mm. Den mallorcinske klasse har lavet et program over ting, som du skal prøve og opleve.
- Personlig udvikling. Du vil blive indlogeret hos en elev fra den mallorcinske skole. Her skal du leve på ”spansk” og være en del af familien.
- Planlægge og afvikle et program. Når den mallorcinske klasse kommer til Videbæk i maj måned, så er det dig, som skal have en mallorcinsk elev boende. Du skal være med til at tilrettelægge og afvikle et program for de mallorcinske elever.

 

HVORDAN:

I International er der udveksling med skolens venskabsskole på Mallorca. Du skal til Mallorca i oktober, hvor du indlogeres hos en mallorcinsk elev. Til maj kommer mallorcinerne til Videbæk, og du skal have din mallorcinske ven boende hos dig. Tiden op til rejsen bruges på at forberede turen; lave præsentation af dig selv, skrive til din mallorcinske kammerat. Efter besøget på Mallorca arbejdes der med at bearbejde de mange indtryk fra turen, planlægge et program til mallorcinernes besøg på skolen, hvor valgfaget afsluttes.

 

HVORNÅR:

Valgfaget har én lektion hver tirsdag (enkelte gange tager vi to, men så holder vi fri fra valgfaget på andre tidspunkter). Den anden ugentlige valgfagslektion afvikles i forbindelse med Mallorcabesøget og genbesøget. Valgfaget slutter efter genbesøget fra Mallorca.

Til valgfaget skal elever være indstillede på, at udvekslingen koster omkring 2500 kroner, og dette beløb skaffes efter gældende regler.

International er et helårligt valgfag.Senest opdateret 14.06.2019 07:55 af LJ