Forside / SSP / SSP materialer / SSP brochure

SSP brochure

 

SSP-samarbejdet i Ringkøbing-Skjern Kommune har altid været vægtet højt både politisk og blandt de involverede samarbejdspartnere.

Der er over en bred kam en fornemmelse af, at vi i samarbejdet kan gøre en forskel og være medvirkende til at skabe rammerne for, at børn og unge i Ringkøbing-Skjern Kommune kan få en opvækst funderet på tryghed og høj trivsel. I samarbejde med forældre bygger SSP-samarbejdet på en forebyggelseskultur, der inddrager dem, det hele handler om – børnene og de unge, så de føler sig hørt, forstået og taget alvorligt.

 

I denne brochure kan du læse mere om, hvad SSP er, hvordan samarbejdet fungerer og hvilke tilbud, der er til skoler, forældre m.fl..

 

SSP-samarbejdet er til for borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune, så tag endelig kontakt, hvis du/I har brug for råd/vejledning, vil aflevere en bekymring om en ung eller gerne vil booke et forældrearrangement om et relevant emne, der måske ikke er beskrevet i denne brochure. SSP-teamet er kontaktbar 24-7.Senest opdateret 12.06.2024 22:35 af JMP