Videbæk Skole - .Samspil musik - valgfag alle - 18/19

Videbæk Skole - .Samspil musik - valgfag alle - 18/19
Info
#2.812
Tir. 13:00-14:45
Startdato
14. august 2018.
Slutdato
21. maj 2019.
Undervisningsgange
38
Tilmelding fra
08.05.2018
Tilmelding til
19.06.2018 kl. 10:00
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Placering

Videbæk Skole
placeholder placeholder
Bredgade 120
6920 Videbæk

HVAD:
Kan du lide musik? Kan du fornemme rytmen? Er du villig til at spille musik eller synge sammen med andre? - så har du muligheden her. I Samspil får du chancen for at sætte din ”klang” sammen med andres. Det kræver gode samarbejdsevner, tålmodighed, gå-på-mod og ikke mindst lysten til at spille sammen. Samspil lægger desuden op til, at du kan få udviklet dit sangtalent, så hvis du ærgrer dig over, at det indtil nu kun er din hårbørste og dine forældre, der har nydt godt af dit talent, så skal du vælge Samspil.

Hvad skal du lære?
- Samspil – hvilket kræver, at du kan og vil spille sammen med andre. Du skal enten kunne spille på et instrument eller være villig til at synge. Hvis der er behov for, at du skal spille på et andet instrument, så skal du være klar til at prøve dette.
- Instrument. Du behøver ikke have spillet i 10 år for at komme på holdet, men lidt skal du kunne.
- Sang. Du får mulighed for at få vejledning, sangtræning og chancen for at optræde med en live-performance.
- Viden om musik.
- Indblik i hvordan man indspiller en CD.
- At planlægge og afholde koncert.

 

HVORDAN:
I Samspil arbejdes der henimod at afholde en koncert. Bandet, eller de forskellige bands, skal lave en set-liste over numre, som de vil spille til koncerten. Det kræver øvelse, ikke bare på dit instrument, men i høj grad også i samspillet med de andre. Derfor forventes det, at du har viljen til at øve dig, så når du mødes med de andre, handler det om at skabe musikken sammen. Bandet er afhængigt af, at I møder op, har øvet og med lyst til at spille sammen med de andre. Vi vil gerne have, at det bliver en god oplevelse. Derfor laver vi en optagelsesprøve, hvor vi ser på, hvad du kan. Vi vil desuden sikre os, at I spiller forskellige instrumenter.

Valgfaget Samspil udbydes i et samarbejde med VAM (Videbæk Amatør Musikforening). Vi bruger deres lokaler på Fabriksvej i Videbæk.

 

HVORNÅR:
Tirsdag 12:50 – 14:45.Senest opdateret 14.06.2019 08:00 af LJ