Spjald Skole - .golf - forår 19

Spjald Skole - .golf - forår 19
Info
#3.085
Tilmelding fra
08.06.2018
Tilmelding til
15.06.2018
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Placering

Spjald Skole
placeholder placeholder
Halvejen 2
6971 Spjald

HVAD:

Golf er et meget simpelt spil, som går ud på at slå en bold i hul på så få slag som muligt. Men golf er meget mere end det….

 

Formål

Golf er et meget simpelt spil, som går ud på at slå en bold i hul på så få slag som muligt. Men golf er meget mere end det. Det er et spil med mere end 500 års traditioner, 34 finurlige regler og en dyb fascination.

Gennem fordybelse, koncentration og leg bliver du klædt på til at komme ud og spille på en rigtig golfbane. På banen kommer alle forløbets elementer i spil, og du vil opleve golfsporten på allerbedste vis. Alt sammen foregår med fokus på socialt samvær i skønne naturomgivelser.

Hvad skal du lære?

  • Kende til værdier og normer for golfsporten
  • At fordybe sig i et krævende slagboldspil
  • Kende til golfreglerne
  • Beherske tekniske færdigheder herunder udslag, indspil og putt.
  • Arbejde med kropskontrol, koordination og kropsbevidsthed

HVORDAN:

Forløbet starter med noget teoriundervisning. Når den del er på plads, skal vi arbejde med den krævende, men også sjoveste del af spillet. Det tekniske element vil foregå gennem fordybelse, træning og leg i fællesskab med hinanden på træningsområdet. Vi vil også komme ud og spille på en rigtig golfbane. Alle lektioner foregår i Trehøje Golfklub.

 

Ekstra tilbud til deltagere

Alle deltagere på linjefaget får adgang til klubbens juniortræning i weekenden. Derudover må man tage ud i golfklubben med andre deltagere fra linjeholdet og træne uden for skoletiden. Udstyr kan lånes gratis.

Praktisk info Halvdelen af gangene får i tidligere fri. Det betyder, at vi skal være på golfbanen til ca. kl. 16.30 de resterende gange. Der bliver sørget for kørsel derud og så bliver det forældrekørsel hjem.

 

Varighed

Du vælger faget for et halvt år ad gangen

 

Lærer: Anders UlriksenSenest opdateret 11.06.2019 13:03 af LJ