Beauty Camp (uge 42)

Beauty Camp (uge 42)
Info
#6.505
Ons. 16:00-22:00, tor. 09:00-20:00, fre. 09:00-16:00
Startdato
20.10.2021
Slutdato
22.10.2021
Undervisningsgange
3 gange
Maks. elever
16
Ledige pladser
1
Pris
500,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
12.08.2021
Venteliste til
12.10.2021
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Pernille Kuur Jensen
- Frederikke Schou Grønberg
Placering

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviter (VIGTIGT INDEN OPSTART)

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med NemID på ovenstående link. 

 

Beauty Camp er en helt unik og uforglemmelig oplevelser for piger i alderen 13-17 år. Campen er 3 dage fyldt med velvære, styling, fælleskab og hygge på tværs af landets ungdomsskoler. Beauty Camp er består af flere forskellige workshops, hvor du skal lære om styling og perfomance. Du skal bl.a. lægge make-up, lave negle, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran alle forældre, søskende og venner. 

 

Fællesskab på tværs

Vi har stort fokus på sammenhold og fælleskab. Derfor sørger vi altid for, at der underholdning, fællesaktiviteter og ekstra workshops, der er med til at ryste de unge sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder også et kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige badedyr.

 

 

En unik oplevelse

Beauty Campen er en unik oplevelse som du sent vil glemme. Campen er mere end bare make-up, håropsætning og flotte negle. Du tages igennem en rejse, hvor du skal bo med veninderne på værelser, som gik du på efterskole. Du vil møde masser af andre piger med samme interesse gennem vores workshops og fællesaktiviteter. Du vil få nye venskaber og sammen vil i flytte egne grænser når i skal betræde den røde løber.

 

Aktiviteter

Alle deltagerne skal igennem 5 workshops inden de afslutningsvist skal gå et modeshow som er valgfrit. Hver workshop består af flere elementer, en introduktion til selve faget, f.eks. hvordan blive man en frisør eller negleartist, en kort teori og så selve hands-on øvelserne, hvor pigerne selv skal lære at udføre det.

 


 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

 Senest opdateret 03.12.2021 06:39 af LJ