Action Weekend til Norge - forår 23

Action Weekend til Norge - forår 23
Tur i St.Bededagsferien.
Info
#7.209
Maks. elever
16
1. rate
1.000,00 DKK
2. rate (10.11.2022)
1.250,00 DKK
3. rate (04.01.2023)
1.250,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
24.05.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Anker Buchholtz Pedersen
- Sara Møjbæk Bøndergaard
- Jan Eddy Joensen
Placering

.Ungdomsskolen i Opsund
placeholder placeholder
Stor mødelokale i adm - Opsund
placeholder placeholder
Ladegårdsvej 5
6920 Videbæk

Action Weekend til Norge.

Tur til Norge med alt det fede, Klippeklatring, 45 m rappelling, riverrafting, MTB på klipper og highrope baner. What`s not to like. 

 

Turen er for begynder i udelivet fra 8 årgang og opad til dig, der gerne vil have en på opleveren. 

Vi bruge Actioncentret Trollaktiv, der ligger ca 70 km nord for Kristianssand, fine aktiviteter og er indlogeret der. Trollaktiv er et super velfungerende center, hvor hovedparten af aktiviteterne er placeret på og omkring centret.

Vi har vores egne instruktører med, der står for nogle af aktiviteterne fx klippeklatring og rapelling, og ellers også er med på resten af aktiviteterne. Resten af aktiviteterne har vi Trollaktiv`s instruktører indover, så der er styr på sikkerheden.

 

Hvad skal vi prøve.

Rafting er det vi tager afsted for. Vi udstyres med våddragter, hjelme og gennemgår redninger og sikkerhed, inden vi rafter igennem floden 2 gange. Floden styres via sluser, og vandfaldene/drops vi skal igennem er ret "intensive." Med andre ord fedt.

Klatring gør vi meget af i ungdomsskolen, men vi mangler klipperne. Så her klatre vi granit, i vandkanten af en sø, hvor vi slutter af med 45 m rapelling. Det findes næsten ikke tilsvarende i Danmark.

MTB på klipper er ret unikt, og med deres nye ebikes bliver oplevelsen særlig fedt. Og når vi samtidig skal cykle på hængebroer mm bliver det sjovt.

Vi skal også igennem highrope baner på centret, som er en fed og sjov aktivitet, hvor vi får set det hele lidt fra oven.

 

Datoer.

11/4 Opsund infomøde samt en masse spørgsmål vi kan svare på.

18/4 laver vi vandaktiviteter i Ringkøbing, hvor vi mødes og skal have nogle sjove timer sammen. 

25/4 laver vi detailplanlægning samt pakker grej så vi er klar til afgang. 

4/5-7/7 Norge

Program Norge (tilrettes og opdateres)

4/5 Afrejse Opsund ca 1300. Ankomst Evje ca 22.00

5/5 Morgenmad - klatring/rapelling og Rafting - aftensmad og hygge

6/5 Morgenmad - Highropebane samt MTB klipper - aftensmad og hygge

7/7 Morgenmad - aktivitet samt pakning og afrejse.

 

Indkvartering/forplejning.  

Vi indkvarteret på Trollaktiv området, med fine faciliteter, køkken, bad og toilet. Overnatning bliver i Lavutelte, så husk liggeunderlag og varm sovepose, da det kan være koldt i Norge om natten.

På turen derop skal I medbringe madpakke hjemmefra ellers kan der købes mad på færgen. Madlavning på Trollaktiv laver vi sammen på trankia, så der vil være "køkken" opgaver. Samtidig er det altid hyggeligt med fælles madlavning, som laves i små grupper. 

Turen hjem står man selv for forplejning evt på færgen, evt stop fx ved Mc`Donald på vej hjem. 

 

Betaling

Opdeles i 3 rater.

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter  (VIGTIGT INDEN OPSTART)

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

På www.bus.riskus.dk

kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.Senest opdateret 13.03.2023 08:59 af LJ