Forside / Fritidshold / Kreativ / Metal/design

Metal/design - forår 23

Metal/design - forår 23
Onsdage aften - 2. onsdag er med start kl. 15:30 (svejsekursus)
Info
#7.215
Tilmelding fra
23.05.2022
Tilmeldingsstatus
Aflyst

Undervisere
- Benny Andersen
Placering
UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern
placeholder placeholder

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviter (VIGTIGT INDEN OPSTART)

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med NemID på ovenstående link. 

 

Metal og Design.

Kom og få et indblik metalfaget hvor du samtidig får lov til at sætte dit eget præ på projektet, metal og design er et fag både for piger og drenge, så kom frisk.

Metal og design kommer til at kører onsdage, hvor vi starter op med et sikkerhedskursus, hvor det er meget vigtigt du deltager, da det giver dig adgang til brug af maskiner og svejser. Kurset ligger den første onsdag og vare fra kl. 15.00 til 21.00 hvor vi sørger for mad og drikke. Onsdagen efter, vil der være gennemgang af brug af maskiner. De efterfølgende onsdage vil du/i skulle planlægge et projekt og efterfølgende producerer det under vejledning.

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

På www.bus.riskus.dk    kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.Senest opdateret 04.01.2023 11:27 af LJ