Forside / Ture/Rejser/Events / Rejser / London

Rejse - London - påsken 24

Rejse - London - påsken 24
For 8. klasse og opefter.

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter (VIGTIGT INDEN OPSTART). 

Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

LONDON 2024 (Påskeferien)

Keep Calm – and go to London! Hop med på vores klassiske og traditionsrige ungdomsskoletur, hvor vi også har spændende nye sights på programmet denne gang.

London er en europæisk metropol og hovedstad i med 8,8 mio. indbyggere. En rigtig cool by at opleve for unge mennesker. Her finder du det hele – både det historiske og storslåede på linje med det nye og hippe. Ungdomsskolen har i over 20 år rejst med ungdomsskoleelever til London for at give en kraftig forsmag på, hvad denne fantastiske storby kan byde på! Vi glæder os til at være sammen med dig på ungdomsskolens London-team.

Vi har til London 2024 sammensat en buket af de vigtigste must-see seværdigheder når du besøger London for allerførste gang, f.eks. Camden Lock Market, en aften med musical og show på Westend, Westminster, Houses of Parliament, Sky Garden, sejltur på Themsen, Tower Bridge, Covent Garden, Oxford Street, St. Pauls Cathedral, Trafalgar Square, Hyde Park, Little Venice…you name it! Der bliver huller i programmet med mulighed for shopping eller bare "sidde-og-se-på-mennesker" og indsnuse storbykultur, men vi vil gerne pointere, at vores London-tur IKKE har shopping som hovedformål! Hvis det er det, I ønsker, skal I lave en tur med jeres forældre.

Langt størstedelen af aktiviteterne gennemføres som fælles program, men der bliver også muligheder for at vi deler op i 2-3 grupper med forskelligt program. Vi kommer til at gå meget rundt i byen hver dag. Lærerne er naturligvis med på grupperne – så deltagerne overlades ikke til sig selv. Det er trygt og godt!

På forberedelsesmøderne vil du blive klædt på til London-turen med need-to-know og nice-to-know, vi lærer hinanden at kende og afstemmer forventninger og ønsker. Forberedelsen er obligatorisk – det vil sige, du skal møde op og af afbud ikke accepteres.

Hvis der er særlige udfordringer for deltagelse (fysisk/psykisk), er det en betingelse, at Ungdomsskolen er kontaktet INDEN tilmelding foretages, så vi i fællesskab kan vurdere om forudsætning for deltagelse er realistisk.

 

DATO:

fredag den 22. marts - onsdag den 27. marts 2024

 

DELTAGERBETALING:

Deltagerprisen er 5.500 kr.

som inkluderer: rejse med bus til Billund Lufthavn, fly Billund-London Heathrow m. British Airways, indkvartering og morgenmad på Hyde Park View Hostel, aftensmad, DayTravelCard/Oyster Card til Underground, entréer til seværdigheder i det fælles program, musical, rejseulykkesforsikring. Frokost er ikke inkluderet i deltagerprisen.

 

INDKVARTERING:

Vi bor på flersengsværelser (4-5-6 senge) på Hyde Park View Hostel i det fredelige Paddington/Bayswater, London W2.

 

VIGTIGE DATOER:

Søndag 1/10-2023 : DEADLINE for tilmelding og indbetaling af depositum 1.000 kr. Bemærk max. 32 deltagere, først-til-mølle

Torsdag 26/10-2023:  kl. 19.00-20.30, Ungdomsskolen Opsund, informationsmøde for forældre og deltagere, MØDEPLIGT

Onsdag 1/11-2023: betaling af 1. rate, 2.250 kr.

Torsdag 2/1-2024:  betaling af 2. rate, 2.250 kr. 

Torsdag 18/1-2024: kl. 19.00-21.00, Ungdomsskolen Opsund, forberedelse (kun deltagere), MØDEPLIGT

Fredag 1/3-2024:  kl. 17.00-21.00, Ungdomsskolen Opsund, forberedelse (kun deltagere),  

MØDEPLIGT

Fredag 22/3-2024:  kl. ca. 17.00, LONDON 2024 , afrejse m. bus til Billund Lufthavn

Onsdag 27/3-2024:  kl. ca. 19.30, hjemkomst Billund Lufthavn (forældre afhenter)

 

LÆRERE:

John Jensen, ungdomsskoleleder

Heidi Birkkjær Kristensen, projektkoordinator/ungdomsskolelærer

Jan Eddy Joensen, underviser og instruktør i Outdoor m.v.

 

Rart at vide...

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

 Senest opdateret 27.05.2024 09:29 af LJ