Der er altid plads til én mere...
 
Når Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole den 1. august 2017 lukker dørene op for en nyt skoleår, er det for at tage hul på den 10. sæson siden kommunesammenlægningen. I den periode har Ungdomsskolen udviklet sig til at være meget mere synlig og nærværende for de unge. Omtrent 47% af alle unge i alderen 13-18 år har i sæson 2016/17 været aktive i en eller flere af ungdomsskolens aktiviteter. Med andre ord ca. 2.200 unge – dét er vi ganske stolte over og fuld af beundring for de unges valg af en aktiv fritid med læring og trivsel.
Det er netop det, det handler om: at du bliver set, hørt og taget alvorligt, når du møder op i en af vore ungdomsklubber, på et undervisningshold i vores fritids-
undervisning, på vore valgfagshold i skoletiden eller til et andet event arrangeret af ungdomsskolen.
De unge er jo ikke børn – men omvendt heller ikke helt voksne. Lige præcis i den alder kan Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole være et tilbud til dig og dine kammerater om oplevelser, der bærer præg af det fællesskab og de relationer, der netop kendetegner en flok nysgerrige og aktive ungdomsskoleelever – og de voksne, som du møder som medarbejdere i vore klubber, i ungdomsskolen, i SSP og andre steder.
Netværk og fysisk nærværende venner er netop dét, der gør, at ungdomsskolen er stedet, hvor relationer og venskaber opstår og trives. Herudover vil ungdomsskolens klubmedarbejdere og lærere være med til at gøre en forskel – så du i den periode af din ungdom, der lidt ”oldschool” kaldes teenage-årene, kommer godt igennem tilværelsen.
Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole præsenterer med denne brochure og vore opslag på riskus.dk en vifte af muligheder, som står klar til din afbenyttelse. Kig det godt igennem, bliv inspireret og riv fat i dine kammerater – og få lige lov af mor og far – og tilmeld dig på riskus.dk
 
Velkommen i RISKUS - dét tager meget mere end 5 minutter og faktisk vil vi så gerne have, at du bliver de næste 4-5 år - i den periode, hvor dine forældre bliver lidt bøvlede.
 
Jørgen Vig, formand for bestyrelsen ved Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole
John Jensen, ungdomsskoleleder


Senest opdateret 08.08.2017 09:18 af RISKUS