Forside / Ture/Rejser/Events / Ture / Jesperhus

Jesperhus - 24.-26. januar 2025

Jesperhus - 24.-26. januar 2025
UNDER UDARBEJDELSE
Info
#9.045
Tor. 19:00-21:00, fre. 15:00 - søn. 12:00
Startdato
9. januar 2025.
Slutdato
26. januar 2025.
Undervisningsgange
2
Aldersgruppe
Fra og med 6. kl.
Maks. elever
120
Ledige pladser
119
Pris
500,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
01.09.2024
Tilmeldingsstatus
Under udarbejdelse

Mødetider
Print
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
09.01.2025 Info-aften, Ringkøbing skole kl. 19:00 - 21:00
24.01.2025 kl. 15:00 -
Søn 26.01.2025 kl. 12:00

Undervisere
- Heidi Birkkjær Kristensen
Placering

.Ud af huset - læs beskrivelsen
placeholder placeholder

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter (VIGTIGT INDEN OPSTART).

Første gang du tilmelder dig en af Ungdomsskolens aktiviteter (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link.

 

**JESPERHUS for 7. klasser**

 

**SKAL DU MED TIL JESPERHUS???**

 

Ungdomsskolen har slået sig sammen med flere andre ungdomsskoler for at give dig en uforglemmelig weekend fyldt med sjov, hygge og masser af aktiviteter. Fra fredag aften til søndag middag venter der en perlerække af oplevelser, skræddersyet til dig, der går i 7. klasse.

 

Tag med Ungdomsskolen på en fantastisk weekendtur til Jesperhus fra fredag den 24. januar til søndag den 26. januar 2025

 

**Hvad kan du forvente?**

 

Forestil dig en weekend, hvor du sammen med 600 andre 7. klassere indtager Jesperhus Feriepark. Vi skal bo i hyggelige 6-mands hytter (med mulighed for 7 personer i enkelte tilfælde), opdelt i rene drenge- og pigehytter. Hyttefordelingen vil blive lavet på infomødet, og du kan allerede nu skrive dine ønsker ved tilmeldingen.

 

**Aktiviteterne står i kø:**

 

- **Badeland:** Plask rundt og hav det sjovt i badelandet, hvor der altid er livreddere til stede.

- **Forlystelser og aktiviteter:** Alle Jesperhus attraktioner står klar til at blive udforsket, inklusiv VR-games, Jungle Zoo og ABELAND.

- **Kæmpe diskotek:** Sving træbenet til aftenens store diskotek med fed musik og god stemning.

 

**Lørdag aften byder på:**

 

- **Fællesspisning med stor pizzabuffet:** Spis og drik alt, hvad du kan! En perfekt mulighed for at lade op til endnu en dag fyldt med eventyr.

 

**Praktisk information:**

 

**Pris:** Hele weekenden koster kun 500 kroner. Denne pris dækker transport, adgang til alle forlystelser og aktiviteter i Jesperhus, samt fællesspisning med pizzabuffet lørdag aften. Betaling sker ved tilmelding.

 

**Madplan:** Du og din hytte skal selv lave en madplan for weekenden og aftale, hvem der medbringer hvad. Dette planlægges på infomødet, hvor vi også laver fælles aftaler for turen. Datoen for infomødet vil blive annonceret senere.

 

**Jesperhus App:** Download Jesperhus app fra App Store for at få information om åbningstider, oversigtskort og meget mere.

 

Programmet for turen, inklusive åbningstider for de forskellige aktiviteter, beliggenhed, pakkeliste og praktiske råd, kommer senere her på siden.

 

**Pladser:** Der er kun 125 pladser, så det gælder om at være hurtig, hvis du vil med på denne fantastiske tur.

 

**Regler:** Turen er som alle Ungdomsskolens øvrige aktiviteter uden alkohol, energidrikke, snus og cigaretter.

 

**Ansvar:** I er som gruppe selv ansvarlige for inventar og slutrengøring søndag formiddag. Vi tjekker jeres hytte og rengøringen, inden vi kører fra Jesperhus omkring kl. 10.00.

 

**Hjemrejse:** Vi forlader Jesperhus Feriecenter søndag den 26. januar omkring kl. 10.00 og forventer at være hjemme mellem kl. 11.00 og 12.00 (alt efter hvor du bor).

 

Vi glæder os til at få dig med på turen. Det bliver en weekend fyldt med sjov, nye venskaber og uforglemmelige oplevelser!

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport" og forsikringen skal udelukkende ses som et supplement til egen fritidsulykkesforsikring. For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

P www.bus.riskus.dk

kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 



Senest opdateret 19.06.2024 10:02 af OLGPE